Vanuit deze loods verstuurt Kay beste vlees ter wereld: `Wekelijks gaat er 2500 kilo aan hamburgers doorheen`

Vanuit deze loods verstuurt Kay beste vlees ter wereld: `Wekelijks gaat er 2500 kilo aan hamburgers doorheen`

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Krimpenerwaard en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

AD heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-06-09 21:05:00:  Hoeksche Waard - The Millen, Joelia, FG Food Labs en Amarone bestellen bij hem. Evenals Parkheuvel, Fred en FG Restaurant. Rotterdamse restaurants met niet één, maar zelfs twee Michelinsterren op hun naam. Topchefs komen almaar terug voor het vlees van Kay de Jong (35) van De Jong....

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van AD.

Deel dit bericht:

Redactie Krimpenerwaardkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Krimpenerwaardkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Extern
  2. Vanuit deze loods verstuurt Kay beste vlees ter wereld: `Wekelijks gaat er 2500 kilo aan hamburgers doorheen`

Nog meer externe nieuwsberichten